Deutsch / English
Deutsches Staatstheater Temeswar

Iosif Csorba

Actori
Iosif Csorba s-a născut în anul 1987 la Vişeul de Sus. A absolvit Liceul "Samuel von Brukenthal" din Sibiu. În iunie 2008 a terminat actoria la Secţia de Actorie în limba germană din cadrul Facultăţii de Muzică a Universităţii de Vest din Timişoara. În paralel a participat la proiecte coordonate de regizori din Germania. 

Septembrie - octombrie 2008 a evoluat la Teatrul Municipal din Brunico (Tirolul de Sud / Italia) în coproducţia "Oameni dragi", de Laura de Weck.

În 2009 face parte din coproducţia cu Teatrul de Stat din Bruchsal, Germania "Goethe_Lenau_Faust- Explorarea unui mit".

În 2011 colaborează cu Teatrul Naţional Timişoara, unde joacă un rol în piesa "Alergătorul".

Iosif Csorba s-a născut în anul 1987 la Vişeul de Sus. A absolvit Liceul "Samuel von Brukenthal" din Sibiu. În iunie 2008 a terminat actoria la Secţia de Actorie în limba germană din cadrul Facultăţii de Muzică a Universităţii de Vest din Timişoara. În paralel a participat la proiecte coordonate de regizori din Germania. Septembrie - octombrie 2008 a evoluat la Teatrul Municipal din Brunico (Tirolul de Sud / Italia) în coproducţia "Oameni dragi", de Laura de Weck. Spectacole la care a colaborat: Oameni dragi Autor Laura de Weck Sven Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici Autor Simona Vintilă Happy Käthchen din Heilbronn Autor Heinrich von Kleist Un docher Opera de trei parale Autor Bertolt Brecht & Kurt Weill Filch

Fotos

Aufführungsarchiv

Vezi mai multe (8)

#teatrusigur