Deutsch / English
Deutsches Staatstheater Temeswar

Marc Illich

Marc Illich s-a născut și a crescut în Feldkirch, Austria. Cariera sa artistică a început în timpul studiilor la Viena, în cadrul teatrului studențesc „STUTHE”. A fost mult timp membru al ansamblului de improvizație „Quintessenz” și al grupului independent „Studio Null Sieben” înainte de a absolvi Academia de Teatru Elfriede Ott în 2021. A lucrat în Viena cu Peter Gruber la Nestroy Spiele Schwechat și cu Bruno Max la Teatrul Scala.


Din stagiunea 2022/23 este membru permanent al ansamblului TGST și este, de asemenea, membru freelancer al grupului vienez „Ensemble Ehrlos”.


A apărut în Livada de vișini de A.P. Cehov în rolul lui Trofimov; Cartea junglei după Rudyard Kipling în rolul Povestitorului; Visul unei nopți de vară după William Shakespeare în rolul lui Demetrius; Crăiasa Zăpezii de Evgheni Schwarz în rolul Tâlharului; TSCHICK. De ce am furat mașina de Wolfgang Herrndorf în rolul principal; Teatrul de Pascal Rambert în rolul lui Sven; Dragonul de Evgheni Schwarz în rolul lui Heinrich. 


La TGST a lucrat cu Volker Schmidt, Răzvan Mazilu,  Kristóf Szabó, László Béres, Irisz Kovacs, Pascal Rambert, Yuri Kordonsky,

Fotos

Aktuelle Aufführungen

#teatrusigur