Deutsch / English
Deutsches Staatstheater Temeswar

TGST la Reşiţa

3 iunie 2009

Teatrul German de Stat Timişoara

în deplasare la REŞIŢA

Teatrul German de Stat Timişoara va juca în faţa publicului din REŞIŢA în ziua de joi, 21 februarie 2008, două dintre producţiile sale cele mai de succes: piesa pentru tineri Creeps, de Lutz Hübner, şi musicalul-basm Frumoasa şi bestia, de Simona Vintilă, cu muzica lui Ilie Stepan. Programul reprezentaţiilor este următorul:

Joi, 21 februarie 2008

ora 12 în sala Casei de Cultură a Sindicatelor:

FRUMOASA ŞI BESTIA

ora 18 în sala Casei de Cultură a Sindicatelor:

CREEPS (cu traducere simultană la cască în limba română)

Spectacolul Creeps montat la TGST în premieră pe ţară de regizorul Alexander de Montléart, din Germania se adresează cu preponderenţă publicului tânăr, plasând în centrul acţiunii trei fete care sunt chemate într-un studio TV pentru runda finală a unui casting. "Creeps" vorbeşte despre despre puterea de manipulare, despre forţa de seducţie a televizorului şi despre fascinaţia celebrităţii, iar autorul Lutz Hübner se numără printre cei mai jucaţi dramaturgi germani contemporani. Spectacolul se traduce la cască în limba română.

FRUMOASA ŞI BESTIA este un musical-basm pentru mic şi mare care impresionează prin mult dinamism şi culoare. Montarea reprezintă versiunea scenică a basmului clasic, fără a se renunţa însă la elemente moderne.

Bilete se găsesc cu o oră înainte de începerea reprezentaţiilor. Rezervări la telefon 0256-201291, fax 0256-201293, e-mail: lera@dstt.ro.

Alina Mazilu

Secretar literar

Die letzten Nachrichten

#teatrusigur