Deutsch / English
Deutsches Staatstheater Temeswar

Week-end-ul de teatru de tineret NiL

27 martie 2017

Trupele de teatru NiL ale Liceului Teoretic „Nikolaus Lenau”, în colaborare cu Teatrul German de Stat Timișoara (TGST), organizează „Week-end-ul de teatru de tineret NiL” în perioada

31 martie – 1 aprilie 2017, pe scena Teatrului German.

Trupele de teatru NiL sunt structurate pe diferite grupe de vârstă, iar activitatea lor – coordonată de actriţele TGST Isolde Cobeţ și Isa Berger – constituie unul dintre proiectele fundamentale de formare teatrală în limba germană.

Actrița Isolde Cobeț declară despre activitatea trupelor NiL: „La NiL suntem ca într-o familie. La mai bine de 20 de ani de existență, marea mea satisfacție este că acești copii nu uită experiențele de teatru avute cu trupa și mai ales că aproape jumătate dintre actorii de azi ai TGST au învățat ABC-ul teatrului la NiL. Alți foști membri au rămas dedicați teatrului în alte orașe din țară sau din străinătate. E meritul lor, al tuturor, căci au știut să asculte și să se exprime pe scenă.”

Trupa NiL a fost înfiinţată în anul 1996 de actorul Christian Bormann din Germania, participând de-a lungul timpului la numeroase festivaluri de teatru şcolar și de tineret din Croaţia, Germania, Ucraina, Ungaria şi România.

Programul „Week-end-ului NiL”:

(toate reprezentațiile în sala TGST, cu traducere în limba română)

Vineri, 31 martie 2017

ora 17: „Max și Moritz” de Wilhelm Busch (trupa NiL Junior)

ora 19: „De-a baba oarba” de Edna Mazya (trupa NiL)

Sâmbătă, 1 aprilie 2017

ora 17: „Femei în oglindă”, un colaj de Isolde Cobeț (trupa NiL)

ora 19: „Spre casă” de Ludmila Razumovskaia (trupa NiL)

Biletele pot fi achiziționate într-unul din următoarele moduri:
- la casieria Teatrului German (str. Alba Iulia nr. 2)
Orar: Marţi – Vineri: 10-15 şi 17-19;
Sâmbătă: 10-15
precum şi cu o oră înainte de începerea spectacolelor

- online pe paginile teatrulgerman.ro şi biletmaster.ro. Interfața online oferă și posibilitatea cumpărării și tipăririi biletelor la calculatorul personal.


Foto: Imagine din „Femei în oglindă”. Fotografia poate fi utilizată în mass-media și în scopuri de promovare, inclusiv în media electronice.

Andreea Andrei, Consultant artistic

Die letzten Nachrichten

#teatrusigur